OSMANİYE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönem Okul Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönem Okul Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi.

2022-2023  Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Eğitim Kurumları Müdürler Kurulu Toplantısı Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür, Sanat ve Kongre Merkezinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erbay TAN Başkanlığında, Maarif Müfettişleri Koordinatörü Ercan GÜLER, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve eğitim kurumu yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Geniş kapsamlı bir gündeme sahip toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmesinin ardından; 

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı I. döneminin değerlendirilmesi, Bakanlığımızın ülkemiz genelinde ücretsiz yemekten faydalanan 1.8 milyon öğrenci sayısının 5 milyona çıkarması sebebiyle ücretsiz yemek hizmetinden faydalanacak öğrenci sayısının ilimizde de artırılarak; Taşıma merkezi okullarımızdaki öğrencilere, birleştirilmiş sınıf uygulaması yapan okullarımızdaki öğrencilere ve okul öncesi eğitimden faydalanan öğrencilerimize toplamda 33130 öğrenciye yemek hizmetinin sağlanması, mesleki eğitim merkezleri ve bünyesinde mesleki eğitim merkezi programı açılan okullarımızda öğrenci kayıtlarının arttırılması, okul temelli mesleki gelişimi seminerlerinin verilmesi, okul öncesi ve Taşıma Merkezi öğrencileri için verilecek hizmetler, faydalı buluş ve PATENT, TÜBİTAK, TEKNOFEST başvuru süreçleri, ölçme değerlendirme merkezleri ile ilgili iş ve işlemler, okul güvenliği ve okul servisleri ile ilgili alınacak tedbirler, ücretsiz ders kitaplarının seçimi, yatırımlar ve bakım onarım teklifleri, kapalı köy okullarının açılması, yemekhane denetim komisyonlarının çalışmalarının kontrolü, Müdürlüğümüz Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin bölümleri ile ilgili değerlendirmeleri, zümre kararları, öğrenci disiplini, okul terki ve devamsızlıklarını önlemek amacıyla alınacak tedbirler, okul rehberlik hizmetleri ve özel eğitim hizmetlerinin değerlendirilmesi, okul-öğrenci güvenliği ve alınacak tedbirler ve okulların yardımcı personel ihtiyacı ve İş-Kur personel durumları görüşüldü.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından okul müdürlerinden gelen sorular cevaplandırılarak  görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erbay TAN, okul müdürlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederek hep birlikte; sağlıklı ve başarılı bir dönem geçirme temennisiyle toplantıyı sonlandırdı.

 

 


02-02-202302-02-202302-02-2023







Adnan Menderes Mh. Valilik Binası 80020 Merkez / Osmaniye - 03288261783

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.