OSMANİYE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulu Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Aydın ALBAK Başkanlığında Osmaniye Öğretmenevi' nde İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ile İl Milli Eğitim Şube Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Toplantı 2022-2023 eğitim yılının değerlendirmesi, DYK ve Halk Eğitimi Mesleki Eğitim Merkezlerinde açılan kursların değerlendirilmesi, tüm ortaöğretim kurumları pansiyonlarının iş ve işlemlerinin görüşülmesi, özel öğretim kurumlarının iş ve işlemlerinin yürütülmesinde ilçelerimizin gerekli rehberlik ve denetim hizmetlerinin değerlendirilmesi sürekli geçici işçilerin yıllık izinlerini kullanımı, AR-GE bünyesinde yapılan projelerin değerlendirilmesi, TEKNOFEST projelerinin değerlendirilmesi, taşıma eğitim planlarının yapılması, mesleki eğitim iş ve işlemleri: "Mesleki lise öğrenciler hayata dokunuyor" projesi, MESEM kayıtları koordinatörlük iş ve işlemleri, E-MESEM ilçe onay işlemleri, öğretmen atama yönetici atama iş ve işlemleri, Özel Eğitim ve Rehberlik iş ve işlemleri, ağustos ayı telafi eğitimi yapılması gibi gündem maddeleri arasında yer aldı.

 

Müdürlüğümüz birimlerinden sorumlu Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin açıklamaları ile dilek ve temenniler ardından toplantı sona erdi.

 

12-06-202312-06-2023

 

Adnan Menderes Mh. Valilik Binası 80020 Merkez / Osmaniye - 03288261783

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.