OSMANİYE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem İlçe Milli Eğitim Müdürler Kurulu Toplantısı Düzenlendi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem İlçe Milli Eğitim Müdürler Kurulu Toplantısı Düzenlendi

      2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem İlçe Milli Eğitim Müdürler Kurulu Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürümüz Aydın ALBAK Başkanlığında, Osmaniye Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda gerçekleşti. Toplantıya Eğitim Müfettişleri Başkanı Ramazan AYANOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ile İl Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldı. 

      Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan toplantıda, 2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönem değerlendirmesi ve 2. dönemde yapılacak iş ve işlemlerin planlaması yapıldı. 

      Toplantıda görüşülen gündem maddeleri arasında; kadrolu-sözleşmelilerin ve ücretli öğretmenlerin maaş ve ek ders ödemelerindeki değişiklikler, ortaokullarda 8. sınıflar için yapılacak olan lise tanıtım faaliyetleri, öğrenci başarılarının artırılması için yapılacak faaliyetler, DYK ve Halk Eğitimi Merkezlerinde açılacak kurslar, Mesleki Eğitim Merkezleri ve bünyesinde Mesleki Eğitim Merkezi programı açılan okullarımızda öğrenci kayıtlarımızın durumu ve taşımalı öğrencilerin iş ve işlemleri yer aldı.  

      Toplantının diğer gündem maddeleri arasında ise ölçme değerlendirme merkezleriyle ilgili iş ve işlemler, değişen mevzuatlar ve özel öğrenci yurtları ve özel öğretim kurumları iş ve işlemlerini etkili ve verimli yürütülmesi çalışmalarının değerlendirilmesi yer aldı. 

      Toplantı İl Milli Eğitim Müdürümüz Aydın ALBAK'ın dilek ve temennileri ile sona erdi.

16-01-202416-01-2024

Adnan Menderes Mh. Valilik Binası 80020 Merkez / Osmaniye - 03288261783

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.