OSMANİYE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu İlçe Milli Eğitim Müdürler Kurulu Toplantısı Osmaniye Öğretmenevinde Düzenlendi.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu İlçe Milli Eğitim Müdürler Kurulu Toplantısı Osmaniye Öğretmenevinde Düzenlendi.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu İlçe Milli Eğitim Müdürler Kurulu Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Aydın ALBAK Başkanlığında, İlimiz Temel Eğitim,Ortaöğretim,Din Öğretim ve Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüklerine bağlı okulların genel işleyişine ilişkin gündem maddeleriyle başladı.

Maarif Müfettişleri Koordinatörü Fevzi ŞİŞİK, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ile İl Milli Eğitim Şube Müdürlerinin katıldığı toplantıda, öğrencilerin başarı durumları, sosyal etkinlikler, öğrenci kaydı ve nakil işlemleri gündem başlıkları içerisinde yer alırken, Bakanlığımız tarafından başlatılan "Telafide Bende Varım" eğitim faaliyetlerinin iş ve işlemleri görüşüldü.

Gerçekleştirilen toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Aydın ALBAK: "Telafi eğitiminin  öğrencilerimizin hem akademik hem de sosyal anlamda gelişmesine katkı sağlayacağını belirtmek isterim.Bu bağlamda tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi "TELAFİDE BEN DE VARIM" demeye davet ediyor, toplantımızın İlimiz eğitimi için hayırlara vesile olmasını diliyorum."dedi.

Toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.

15-06-2021  
   

Adnan Menderes Mh. Valilik Binası 80020 Merkez / Osmaniye - 03288261783

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.