OSMANİYE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 Merkez İlçe Sene Sonu Eğitim Kurumu Müdürleri Toplantısı Müdürlüğümüz Kültür, Sanat ve Kongre Merkezinde Gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın ALBAK başkanlığında Müdürlüğümüz Kültür, Sanat ve Kongre Merkezinde düzenlenen toplantıya, Maarif Müfettişleri Koordinatörü Fevzi ŞİŞİK, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile merkez ilçe kurum müdürleri katıldı.
2020-2021 Merkez İlçe Sene Sonu Eğitim Kurumu Müdürleri Toplantısı Müdürlüğümüz Kültür, Sanat ve Kongre Merkezinde Gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra başlayan 2020-2021 eğitim öğretim yılı sene sonu eğitim kurumu müdürleri toplantısında İl Milli Eğitim Müdürümüz Aydın ALBAK ;"Eğitim kurumlarımızın tamamını çağın ihtiyaçlarına uygun, vizyon sahibi, başarı çıtalarının yüksekliği ile fark yaratan kurumlar haline getirmek amaçlarımız arasında. Ekip olma ve üretkenlikleriyle de her bir kurumumuzun işlevselliğini artırmak hepimizin sorumluluğunda. Eğitim yöneticiliğinin müstesna bir görev olduğu bilinciyle okullarımızda bu ruhu yansıtmak istiyoruz. Öyle ki eğitimin ana öğesinin insan olduğunu bilerek, Türk Eğitim Sistemimizin köklü ve kadim değerlerini işlemek sorumluluğumuz arasında. Ayrıca ilimiz genelinde bütün okullarımızın kendi arasındaki dezavantaj durumlarını; sabır,emek ve fedakarlıklarla el birliği ile azaltıyoruz. Tüm enerjimizi eğitimde belirlenen yol haritasını İlimizde ilmek ilmek işlemek için harcamak durumundayız. Bu duygu ve düşüncelerle  sene sonu değerlendirme toplantımızın verimli geçmesini diliyor, özverileriyle örnek teşkil eden bütün eğitim kurumu yöneticilerimize teşekkür ediyorum."dedi.

 

Düzenlenen toplantıda, Bakanlığımızın eğitim politikalarının takibi, izlenmesi ve değerlendirilmesi ile eğitim öğretim faaliyetleri, öğrenci ve okul akademik başarısının artırılması, okullarımızda tasarım beceri atölyelerinde diğer becerilerin açığa çıkarılması, öğretmen yeterliliklerinin artırılması çalışmaları ve ders denetimleri ve rehberlik faaliyetlerinin takibi, devamsızlık nedenlerinin araştırılıp, devamsızlığın azaltılması ve okul terkinin tüm kademelerde önlenmesinin sağlanması, 2023 Vizyon Belgesi kapsamında yapılacak faaliyetlerin görüşülmesi,"Telafide Ben de Varım" eğitim faaliyetlerin yürütülmesi üzerinde görüşüldü.

Düzenlenen toplantı soru cevap ile sona erdi.

16-06-2021 16-06-2021
16-06-2021 16-06-2021
16-06-2021 16-06-2021

Adnan Menderes Mh. Valilik Binası 80020 Merkez / Osmaniye - 03288261783

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.