OSMANİYE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 İLÇE EĞİTİM KURUMU MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2021-2022 İLÇE EĞİTİM KURUMU MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Eğitim Kurumları Müdürler Kurulu Toplantısı Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür,Sanat ve Kongre Merkezinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aydın ALBAK Başkanlığında, Maarif Müffettişleri Koordinatörü Fevzi ŞİŞİK, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve eğitim kurumu yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

      Oldukça kapsamlı bir gündeme sahip toplantıda, yıl boyunca eğitim-öğretimi ilgilendiren ve pandemi sürecinde yüz yüze eğitim konuları, okul müdürlerimizin de görüşleri alınarak  detaylı bir şekilde ele alındı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aydın ALBAK;  "Okullarımız sadece salt bilgi alışverişinin sağlandığı yerler değildir.Aynı zamanda sosyalleşme, dayanışma ve paylaşma ikliminin olduğu yerlerdir.Salgın döneminin başından  bugüne hep birlikte fedakarca çocuklarımızın eğitimden mahrum kalmaması adına destek verdik. Çünkü ülkenin geleceği eğitimin geleceğiyle parallel  ilerler dedik. Bu bilinçle yoğun bir şekilde rekabetçi dünyanın bu yarışında yerimize almaya devam edeceğiz. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz olarak elimizden gelen çabayı göstermek ve siz değerli yöneticilerimize destek olmak üzere buradayız. Bilime sevdalı, kültüre meraklı,çağın gerekliliğine ayak uydurabilen, nitelikli ve ahlaklı bireyler yetiştirmek amacıyla başarı hikayelerimize yenilerini katlayarak eklemeye hep birlikte var gücümüzle devam edeceğiz."dedi.

 

Toplantı, gündem maddelerinde yer alan eğitim öğretim faaliyetleri, yönetim maddeleri ile diğer başlıkların ele alınarak görüşülmesi akabinde dilek temenniler kısmıyla sona erdi.


27-08-2021 27-08-2021
27-08-2021  


Adnan Menderes Mh. Valilik Binası 80020 Merkez / Osmaniye - 03288261783

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.